Facebook Pixel

Ostoskori

Henkilötietojen käsittely yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679 / EG) mukaisesti

Ruugs / HTM Online AB (556883-7784) on vastuussa henkilötiedoista, jotka saamme toimeksiantojen yhteydessä sekä henkilötiedoista, joita käytetään toimeksiannon valmistamiseen tai hallinnointiin. 

Käsittelemme tietoja voidaksemme suorittaa ja hallinnoida toimeksiantoja, suojellaksemme etujasi sekä laskutus- ja kirjanpitotarkoituksiin. Tietojen oikeudellinen perusta on muun muassa tietosuojasääntely ja kirjanpitolaki. Mainitut säädökset mahdollistavat tietojen käsittelyn, jotta voisimme täyttää velvollisuutemme asiakkaitamme / rekisteröityjä sekä muita oikeudellisia puitteita kohtaan. Säädökset mahdollistavat myös sellaistenkin etujen tasapainottamisen jälkeen, joissa otetaan huomioon muun muassa vastalauseet rekisteröidyn käsittelystä, että henkilötietoja käsitellään yrityksemme sekä muiden yrityksien aiheellisten kiinnostuksien mukaisesti kehittää, markkinoida ja hallita palveluitamme ja liiketoimintaamme tehokkaasti sekä suojella kansalaisoikeuksiamme ja velvollisuuksiamme. Tietoja voidaan käyttää myös liiketoiminnan ja menetelmien kehittämiseen, markkina-analyyseihin, tilastoihin ja riskienhallintaan. Yritystoiminnan kehittämiseen ja analysointiin liittyviä tietoja käsitellään aiheellisten kiinnostuksiemme mukaisesti liiketoiminnan kehittämiseksi ja pitääksemme yhteyttä kontakteihimme.

Emme luovuta minkäänlaisia henkilötietoja kolmansille osapuolille, lukuun ottamatta tapauksia; joissa yritys ja rekisteröijä ovat nimenomaisesti sopineet tietojen luovuttamisesta; jos se on välttämätöntä, että voimme täyttää lailliset velvollisuutemme; tai jos joudumme palkkaamaan ulkoisen palveluntarjoajan suorittamaan toimeksiantomme puolestamme. 

Henkilötiedot tallennetaan edellä mainittujen säädöksien mukaisesti 10 vuoden ajan siitä, kun toimeksianto on päättynyt, tai kun lopullinen lasku on maksettu, tai pidemmäksi ajanjaksoksi toimeksiannon luonteen vuoksi. Yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen, analysointiin ja markkinointiin liittyviä tietoja säilytetään 5 vuoden ajan viimeisen yhteydenoton jälkeen. Kaikki henkilötietosi poistetaan välittömästi, jos esimerkiksi peruutat uutiskirjeet.

Sinulla on oikeus kysyä veloituksetta yritykseltä sinua koskevien tietojen käytöstä. Oikaisemme tai poistamme virheellisiä tietoja, tai rajoitamme tietojen käyttöä pyynnöstäsi tai omasta aloitteestamme. Lisäksi sinulla on oikeus vaatia, ettei henkilötietojasi käytetä suoramarkkinointiin. Sinulla on myös oikeus vastaanottaa henkilötietosi tietokoneella luettavassa muodossa (tai voit siirtää tietosi valitsemallesi kolmannelle osapuolelle, jos se on teknisesti mahdollista). Jos et ole tyytyväinen henkilötietojesi käsittelyyn, voit lähettää valituksen Ruotsin valvontaviranomaiselle, joka on Datainspektionen (www.datainspektionen.se). Voit myös tarvittaessa ottaa yhteyttä asuin- tai työskentelymaasi valvontaviranomaiseen.

Ota yhteyttä osoitteeseen info@ruugs.com tai alla olevaan osoitteeseen, jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystämme.

RUUGS
info@ruugs.com
HTM Online AB
Ulvsundavägen 154
16867 Stockholm
Org no: 556883-7784
VAT: SE556883778401


Rekisterinpitäjä on Ruugs / HTM Online AB (556883-7784) . Yhteystiedot samat kuin yllä mainitut.